keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Myyntitilille uusi palvelumuoto

Olemme jo pitkään joutuneet rajoittamaan myyntitilisopimuksia muun kiireen vuoksi. Myyntitili on palvelumuoto, jossa sinä asiakkaana vain tuot vaateaarteesi meille, ja me hoidamme siitä eteenpäin koko myynnin aina hinnoittelusta alkaen. 

Ratkaisuna tähän saimme vuosi sitten loihdittua itsepalvelupaikat, jossa voit itse hoitaa myyntisi alusta loppuun ja tämä onkin ollut onnistunut ratkaisu. Monelle hinnoittelu ja myyntipaikan ylläpito ei ole ongelma ja samalla saa itse määritellä mitä tuo myyntiin välittämättä myyntitilin merkkisuosituslistoista. 

Nyt olemme tuoneet perinteisen myyntitilin täyspalvelun rinnalle osapalvelun, joka on se keskitie vaatteiden ja asusteiden second hand -maailmaan. Hinnoittele itse tuotteet ja kiikuta ne meille, ja me hoidamme loput. Sinun tarvitsee myyntijakson loputtua vain käydä poimimassa mahdolliset myymättä jääneet. Hinnoittelun voi tehdä Kirpparikalle-ohjelmalla, jonne voi tallentaa tuotteet ja hinnat. Me tulostamme sen sitten täällä ja kiinnitämme tuotteisiin hälyttimillä. 

Lue lisää myyntitilin osapalvelusta täältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti